▓ BorisDali.info - Официален сайт на Борис Дали ▓

 

 
Рейтинг: 3.00
(32)



/ Новини 2010

28 Юни 10, 15:21 / Автор: signal.bg
Борис Дали представя нова песен и опасен номер на турнето



Борис Дали говори за новата песен и турне 2010:

Изтегли


Борис Дали пее „Секси парче“ на живо:

Изтегли

Борис Дали не устоя на изкушението да пусне новата си песен в микса за лятното турне на телевизия "Планета". Изпълнителят на хита "Пиян" в началото на юни имаше намерение да заложи само на песни, които вече са хитове.

"Колебаех са дали да пусна или да не пусна песен преди турнето, но стана много хубава тази песен "Секси парче". Тя е по музика и аранжимент на Папо /Пламен Стойчев/ и текст на Мариета Ангелова. Получи се една наистина хубава песен и реших да я пусна за турнето. Тя много хубаво ми пасва в микса, защото е бързичка, купонджийска, за лятото е много хубава" - каза Борето в ефира на радио "Сигнал плюс".

Разбира се, за да разгърне напълно потенциала си едно парче, е добре да има хубав видеоклип. Борис Дали е категоричен, че такъв ще бъде заснет и пуснат преди старта на турнето.

"До броени дни ще заснемем клипа. С Ники Скерлев съм решил да работя. Замислил съм историйка пак да има, нещо майтап, защото песента е весела и клипът трябва да отговаря на нея. Ще е нещо комедийно, за да се забавляват хората" - обяснява певецът.

Ето какво сподели Борето за песните, на които ще заложи в летния тур:

"В микса ще включа "Помощ от приятел", "Не си прави труда" и "Секси парче". Разбира се ще изпеем и "Палатка". Замислили сме по-специално шоу тримата, но ще го запазим в тайна. Генералът /Коцето/ казва нещата как да бъдат /смее се/. За мен съм измислил едни интересни, зареждащи с много адреналин неща, които ще ги представя на турнето. Ще видим, дано сме живи и здрави, че те са малко по-опасни. Моят номер ще го направя два-три пъти, но нека остане изненада какъв е".

Какви изненади подготвя Борис Дали остава в тайна, ще видим номера най-вероятно още на първите концерти.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9527